Publicitat
Publicitat

Aquest cap de setmana es representa 'La Patufeta'

Tot és a punt per a la representació del segon musical de l'Escala. En col·laboració de les escoles municipal de teatre i música aquest cap des setmana, en sessió matinal, es presenta 'La Patufeta, un conte musical'.

Aquest cap de setmana a la Sala Polivalent s'estrena un segon musical .Es tracta de 'La Patufeta, un conte musical', una col·laboració entre l'Escola Municipal de Teatre i l'Escola Municipal de Música de l'Escala.A l'escenari hi seran una dotzena d'actors i a l'orquestra 16 músics, tots alumnes de les dues escoles.Totes les interpretacions són en directe.Una de les novetats respecte el primer musical és que es presenta en sessió matinal, a les 10 del matí i a les 12 del migdia el dissabte i una sola representació a les 12 del migdia diumenge.La representació enguany , va adreçada a un públic més infantil, amb cançons i contes adequats i entenedors per a la mainada.La direcció musical va  a càrrec de David Pellicer, l'escènica d'Elisenda Trias i els textos i diàlegs són obra de Verònica Casellas. 

Les entrades, que enguany són numerades, es poden adquirir a l'Oficina de Turisme de la Plaça de les Escoles al preu de 5 euros.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar