Publicitat
Publicitat

Un agost més bo per la UBET

Augmenten les vendes als comerços de l'Escala aquest mes d'agost, després d'un juliol fluix. La temporada d'estiu de la UBET finalitza aquest setembre després de la botiga al carrer i la festa de la sal. Moment on s'activaran de nou les campanyes especials i les rebaixes. 

Després d'un juliol fluix comercialment parlant, la UBET fa un balanç positiu de les vendes del mes d'agost. De fet el turisme nacional i el bon temps ha sigut clau per remuntar les vendes. El que és segur és que el petit comerç escalenc confia en les rebaixes i les campanyes de tardor-hivern per recuperar el terreny perdut aquest estiu.

Des de la UBET s'ha seguit una línia continuista pel que fa activitats d'estiu, potenciant diferents punts de la vila com Riells o la Platja. Un any més les activitats infantils i juvenils són les més ben acceptades amb balls, festes de l'escuma o discomobils. Activitats clàssiques però que tenen un públic assegurat com les sessions de Zumba a Riells.

Una de les novetats d'aquest any les nits de rumba a la platja s'ha consolidat com una activitat més de música en directe, sumant-se així als dimarts a la nit amb concerts de músics locals i les nits de sardanes del dimecres. 

La propera activitat destacada de la UBET serà aquest proper dilluns amb la botiga al carrer, una oportunitat per trobar productes amb descomptes destacats i ofertes especials. 

 

La botiga al carrer s'instal·la cada any a l'entorn de la platja, enguany serà el dilluns dia 10 durant tot el dia. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar