Publicitat
Publicitat

Post activitats esportives Festa Major

La Festa Major també ha estat sinònim d'esports. Els actes esportius s'han fet durant els dos últims caps de setmana. S'iniciaven amb la Marxa Nocturna de l'Anxova i es completaven aquest dilluns amb el kayak experience i els tastets de rem. 

Les activitats esportives de la Festa Major han acabat. Aquest passat dilluns es va posar el punt i final a una extensa programació esportiva amb el kayak experience i els tastets de rem. Aquestes dues activitats es van fer de 10 a 12 però es va haver d'allargar perquè s'hi van formar llargues cues. Van ser molts els que es van animar a pujar al kayak durant una estona per veure des d'una altra perspectiva el mar de la Platja de les Barques.S'hi van animar gent de diferents edats i de diferents destinacions. 

La secció de rem del CER l'Escala, que va néixer ara fa dos anys, també va lluir la seva embarcació blava i van ser molts els que van voler provar de fer un tastet d'aquest esport físic. Els impulsors de l'escola de rem sempre han destacat en el fet que pot ensenyar valors a la mainada, ja que l'escola està adreçada a nens i nenes que tenen més de 12 anys. I és que des del principi, la secció ha tingut clar que no només són un club esportiu sinó que també volen participar en actes culturals i festius i ha quedat pal·lès en les darreres edicions de la Festa Major.

L'objectiu del consistori i Patronat d'Esports és que en aquestes dates es donin a conèixer esports que habitualment no tenen tanta trascendència. És el cas per exemple del rem i del kayak. 

I una de les activitats que ha durat els dos caps de setmana de la festa ha estat la del tennis i pàdel. El torneig ha reunit a 111 inscrits. 52 es van inscriure a tennis i 59 a pàdel. En tennis es va comptar amb quatre categories: masculina, femenina, veterans i dobles. En la masculina va guanyar Guillermo Cavanillas, en la femenina Brigitte Duyota, en la de veterans Philippe Salabert i en els dobles David Martín i Edgar Saldaña. El pàdel va tenir tres competicions: masculina, femenina i mixta. En la masculina es van imposar Luchetti i Jordi Poynini, en la femenina Maria Subirà i Eva Garcia i en la mixta Maria Subirà i Jonas Fischbach. El premi al jugador inscrit més jove va ser Adrià Saldaña. En aquesta edició, per una banda, s'ha aconseguit recuperar la categoria femenina de tennis i de l'altra hi ha hagut molta implicació dels socis.

Aquest cap de setmana també s'ha disputat la XVII Atena Regata que ha tingut 53 inscrits. Nora Garcia de la Casa del CN Masnou (Optimist), Fran Castro del Med Sailing Club Barcelona (Laser Radial) i Sergi Lleó (Open) van fer-se amb la primera posició.

El futbol també ha estat present a la Festa Major d'enguany amb el partit tradicional Padró - Passeig. Per primera vegada en molts anys el duel veïnal es va fer al camp d'herba artificial i no al herba natural. En el partit vam poder veure, entre altres, exjugadors de l'Escala i també al regidor d'Esports Josep Bofill fent de porter i a l'atleta Martí Callol, l'expert en maratons, vestits de curt. La nota simpàtica va ser que l'arbitre va dirigir el partit amb xancletes. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar