Publicitat
Publicitat

Balanç global satisfactori de la Festa Major 2018

Satisfacció generalitzada en el balanç de la Festa Major 2018. Uns focs artificials espectaculars i d'una durada superior a la d'anys anteriors van posar-hi ahir el punt i final. Des de la comissió ja es llancen els primers desitjos de cara a l'any vinent.

Uns focs artificials espectaculars, d'una durada total de 17 minuts, amb els que esclataven des del mar com a moment més brillant i una traca final amb les tradicionals palmeres com a cloenda d'impacte van marcar els instants finals d'una festa major molt exitosa. Darrera els focs quedaria ja només el ball de la Banda Neón, seguit encara per molts dels milers d'espectadors que s'havien agrupat a l'entorn de la Platja per seguir els focs.La Festa d'enguany ha estat marcada per la consolidació d'un model plural i participatiu on diverses entitats hi posen el seu granet de sorra, sota coordinació de l'Ajuntament. Així ho destaca, si més no, l'alcalde, a l'hora de passar revista de com s'ha desenvolupat la festa d'enguany

Enrere queden cinc dies d'intensa activitat festiva. Entre les novetats més destacades el ball de nit de fi de festa amb la Banda Neón, la potenciació de l'espai de barrakes per al públic jove o l'ampliació de l'espai de fires amb la incorporació d'atraccions punteres del sector. I és que la festa és motiu d'orgull i reivindicació local, però també de promoció turística cap a l'exterior.

La Festa Major d'enguany ha comptat amb el retorn de Jordi Roura com a president de la comissió de festes. El balanç no era menys optimista que el que en feia l'alcalde, fins el punt que s'atrevia a posar una nota ben alta a la festa. I ho agraïa especialment a les entitats i desenes de col·laboradors que ho han fet possible.

Però no tot és perfecte. De manera que, de cara a l'any vinent, el primer desig que expressa és que s'incorporin més membres a la comissió de festes.

Un dels cavalls de batalla de Jordi Roura aquest any ha estat la potenciació de l'espai de fires. La incorporació de noves atraccions ha deixat bones sensacions, tot i que alguna de les més grans ja ha apuntat que no tornarà l'any vinent.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar