Publicitat
Publicitat

Els concerts i balls de tarda esgoten un cop més les entrades

Un cop més, els concerts i balls de tarda a la sala polivalent municipal han esgotat les entrades. Aquest any han anat a càrrec de l'Orquestra Maravella i la Principal de la Bisbal. Amb la novetat que s'ha recuperat el ball de nit. 

Entre la cinquantena d'actes de la Festa Major d'aquest 2018, no han faltat les audicions de sardanes ni els concerts i balls de tarda a la sala polivalent. Un any més, han estat de les activitats amb més públic, ja que tant el concert de l'Orquestra Maravella com el de la Principal de la Bisbal van esgotar les entrades. A més, en aquesta edició s'ha recuperat el ball de nit.  

L'Escala intenta combinar les propostes més lúdiques amb les de perfil cultural, per a satisfer a tots els públics. Així, en un mateix dia s'han programat les jornades de portes obertes als museus, les sardanes de la Principal de l'Escala i l'espectacle "Violí de foc". La Comissió de Festes ja treballa en l'organització de la Festa Major del 2019. Jordi Roura, el president, apunta que se seguirà la mateixa línia de sempre, però que es vol sorprendre amb activitats noves.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar