Publicitat
Publicitat

El retorn de Daniel Monzón

'Yucatán', 'Mamá y Papá' i 'King' les propostes cinematogràfiques més destacades de la setmana. Les acompanyen animació infantil, cinema independent i òperes primes.

L'operació tornada a casa de les vacances també deixa empremta a la pantalla gran, per aquesta última setmana d'agost les distribuïdores aposten per pel·lícules poc destacades per arrencar el setembre amb una nova temporada de grans títols com 'Un océano entre nosotros' o 'I Love Dogs'.

Una de les més destacades de la setmana serà 'Yucatán' el més nou del director Daniel Monzón, film que suposa el seu retorn al gènere de comèdia després de navegar durant uns any amb thriller i el drama a 'Celda 211 o El Niño'. Pel seu nou film aposta per un repartiment coral amb Luis Tosar, Rodrigo de la Serna,  Joan Pera, la peruana Stephanie Cayo i Toni Acosta entre molts altres. 

La història se centra en dos estafadors, Lucas i Clayderman, professionals de l’engany a turistes ingenus a creuers de luxe. Fa anys treballaven junts, però la rivalitat per Verónica, la bella ballarina del vaixell, els va fer perdre el cap i van acabar amb la seva societat. Ara treballen per separat, Lucas al Mediterrani i Clayderman a l’Atlàntic; així ho van acordar, però un inesperat botí impulsa a Lucas a irrompre al vaixell del seu ex-soci, el qual converteix l’exòtica travessia de Barcelona a Cancún en un aferrissat duel de tramposos sense cap mirament, però amb molts cops baixos.

Des de Sitges arriba el thirller de terror 'Mamá y Papá' amb Nicolas Cage i Selma Blair, actriu molt coneguda dels anys 90. Una misteriosa epidèmia provoca que els pares ataquin violentament els seus fills, dos germans atrapats a la seva pròpia casa hauran de sobreviure 24 hores per evitar els atacs del pares. Durant aquests temps hauran de vigilar per les seves vides i evitar matar a les dues persones amb les que més confiaven: la seva mare i el seu pare. 

Halle Berry i Daniel Craig són els protagonistes de 'King' producció franco-belga basada en fets reals que narra els disturbis racials de l'any 1992 quan un grup de policies acusats d'apallissar a un taxista de color són alliberats. En mig d'aquest caos un veí blanc ajudarà a una veïna de color separada amb dos nens.  

{{ tall king }}



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar