Publicitat
Publicitat

Dilluns 3 de setembre Ràdio l'Escala estrena dos programes amb la Xarxa de Comunicació Local

Dilluns 3 de setembre Ràdio l'Escala estrena dos programes amb la Xarxa de Comunicació Local. Un és l'informatiu del vespre, el Nex Vespre, que es farà des de l'Escala per a la resta d'emissores de Catalunya. I l'altre és un magazine de tarda de temàtica marinera que es farà conjuntament entre cinc ràdios.



Des d'aquest dilluns 3 de setembre, la sintonia i les veus principals del Nex Vespre, l'informatiu que de set a vuit del vespre sona per totes les emissores agrupades de la Xarxa de Comunicació Local, sortiran des de Ràdio l'Escala. Per primer cop, la ràdio local escalenca farà de capçalera d'aquest informatiu, dirigit per la Xarxa i produït des de l'Escala amb la participació de la resta de ràdios de Catalunya. Les veus principals seran les periodistes Eulàlia Giner i Montse Manén.

Aquest dilluns 3 de setembre l'emissora escalenca encara estrena més novetats a la graella. La periodista Cristina Cantal serà la veu de Ràdio l'Escala en el nou magazine de tarda El Far. El programa es farà conjuntament amb quatre emissores més de la Xarxa: Ràdio Arenys, Canal Blau, La Cala Ràdio i Delta Ràdio. S'emetrà de quatre a set de la tarda i tindrà principalment temàtica marinera, d'aquí el títol del Far. La voluntat és produir un programa que doni visibilitat al litoral no només com a destinació turística sinó com a valor del territori català.

Entre les diferents seccions que tindrà el magazine, gràcies a un acord de col·laboració amb el Servei Meteorològic de Catalunya, cada dia s'oferirà la previsió marítima del litoral amb informació del temps actual. 

Pel que fa a la programació estrictament local -la tertúlia política de La Plaça i Alcaldia- es reprendrà el dilluns 17 de setembre.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar