Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala debuta diumenge contra el Tossa de Mar

El FC l'Escala s'estrena diumenge a Segona Catalana contra el Tossa de Mar. Després de molts entrenaments i partits amistosos arriba l'hora de la veritat. 

El desitjat debut del FC l'Escala ha arribat. Serà diumenge a les 17 h de la tarda contra el Tossa de Mar. El partit, que s'emmarca dins els actes de la festa major del municipi, servirà per donar el tret de sortida, per tercer any seguit, a la Segona Catalana. Els jugadors ja tenen ganes de vestir la samarreta de competició. Aquesta setmana faran tres entrenaments: dilluns, dimecres i divendres. 

{{ tall Jam Baldeh, jugador del FC l'Escala }}

En les declaracions que han anat fent els jugadors aquest estiu han destacat tres paraules: repte, il·lusió i ascens. 

Un dels ferms candidats al títol és també el Sant Feliu de Guíxols i el vestidor n'és conscient. El conjunt de Toni Sánchez ha fitxat, entre altres a Xavi Mora i Sanku Jabbie.

El rival de diumenge de l'Escala, el Tossa de Mar. L'última visita del conjunt dirigit per Pau Hidalgo al Nou Miramar va ser el 24 de setembre de 2017 i el resultat va ser d'empat a 1. Els grocs i blancs van començar el duel molt endollats. En el minut 7 ja va avisar amb un doble travesser, però no va ser fins en el 24, quan l'equip visitant inaugurés el marcador. Erik Mahillo va fer una gran jugada individual i Axel Florenciano la va endreçar. El xut va ser al cor de l'àrea. Amb aquesta diana es trencava l'empat inaugural. 

En el minut 20, un jugador del Tossa, Yerlin Tomàs, va fer dues faltes a Gerard Fageda i les dues van anar acompanyades de dues targetes grogues. La primera va ser en el minut 25 i la segona en el minut 28. En tres minuts, dues targetes i Tomas va haver d'abandonar el terreny de joc. Ambdues targetes van ser protestades per l'equip local.

L'equip, aleshores capitanejat per Ricard Ferrer, es va haver de conformar només amb la diana que marcava l'escalenc David Puig en el minut 51. El dorsal número 18 rebia una gran assistència d'Agustí Garcia. Va ser un gol de quilòmetre zero. I la visita de l'Escala a Tossa, el 18 de febrer de 2018, va acabar amb una victòria ajustada. Va valer el gol d'Adrià Serra. Per cert, en aquell desplaçament va debutar el porter Xavi Gallego i va aturar un penal a Erik Mahillo.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar