Valery Fernández debuta amb gol a la Segona Divisió B

L'escalenc Valery Fernández debuta a la Segona Divisió B amb gol. El nou jugador del Peralada es va estrenar a la Nova Creu Alta, a l'estadi del Sabadell. Fernández va ser titular.

Valery Fernández va debutar amb el Peralada a la Segona Divisió B per la porta gran. Va ser titular i a més va fer un gol. El segon dels xampanyers al camp del Sabadell. El jove jugador de 18 anys va aprofitar una greu errada del porter local i va enviar la pilota al fons de la xarxa. Valery va jugar de lateral dret els 90 minuts.

Abans del gol de l'escalenc marcava Pau Miguélez en el minut 8 d'enfrontament en una jugada individual a l'interior de l'àrea. Amb el 0 a 2 el marcador tot semblava que arribaria la primera victòria peraladenca però el Sabadell va empatar el partit. En el minut 46, Néstor Querol retallava distància i Aleix Coch feia el segon gol sabadellenc que servia per salvar un punt.