Publicitat
Publicitat

500 participants a la Caminada Nocturna de l'Anxova

Mig miler de participants es van animar a fer els 6 quilòmetres de la Caminada Nocturna de l'Anxova de divendres a la nit. Va ser el primer acte de la Festa Major de l'Escala i es va desenvolupar amb normalitat. Tot va completar-se amb un pica pica a la Mar d'en Manassa. 

La Caminada Nocturna de l'Anxova de divendres a nit va donar el tret de sortida a la Festa Major de l'Escala. L'esdeveniment va reunir unes 500 persones, uns 100 inscrits menys respecte a l'edició anterior. L'organització patia pel temps, ja que amenaçava de pluja i tramuntana però finalment va ser una jornada marcada per la normalitat. En la marxa es va animar gent de diferents edats.

En la caminada s'hi respirava un ambient familiar en la que també hi van participar gossos. El recorregut va ser d'uns 6km de distància. El punt de sortida era la Riba i va passar per Empúries abans de completar-se a la Mar d'en Manassa. Aquesta ha estat la novena edició de la caminada i l'organització n'està molt satisfeta. Mentre la gent en tingui ganes el club d'atletisme la seguirà fent. 

En el punt d'arribada, que va ser a la Mar d'en Manassa, es va preparar un pica-pica per agafar forces. No van faltar les síndries ni les coques. Va ser un bon moment per compartir experiències amb la roca del Cargol de fons. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar