Publicitat
Publicitat

Víctor Puga al Parlem

Victor Puga apela al sentit comú per evitar tensions en el conflicte dels llaços grocs. En parla en l'entrevista d'aquesta setmana de l'espai "parlem". Cal garantir els espais d'expressió de la voluntat popular, per amb el sentit comú com a límit.

La polèmica per la col·locació ded llaços grocs en espais públics, la seva retirada per persones contràries a la campanya i la reinstal·lació dels llaços està deixant  escenes més omenys tenses a l'Escala amb els llaços com a teló de fons. I és que en els últims dies les xarxes socials han bullit amb la viralització de vídeos amb personatges ben coneguts com a protagonistes. Els defensors de l'alliberament dels presos polítics pengen llaços. I els contraris es retiren encenent els ànims dels primers. L'enfrontament ha tensat els ànims, fins el punt que avui l'alcalde ha sortit al pas de l'enfrontament. Víctor Puga apunta que cal garantir els espais d'expressió de la voluntat popular, si bé amb uns límits.

Per a Puga, el límit l'ha de marcar el sentit comú d'uns i altres..

Son declaracions extretes de l'entrevista que s'emetrà aquest vespre a l'especial d'agost de l'espai "Parlem" de Canal 10 Empordà. Una entrevista on l'alcalde passa revista a la campanya d'estiu d'enguany. Una campanya de la qual no se'n tenen encara dades d'ocupació definitives, però que està desenvolupant-se amb més o menys satisfacció. En setmanes de màxima ocupació genera especial atenció al consistori el funcionament de serveis bàsics com el subministrament d'aigua potable o de recollida d'escombraries i neteja viària. Serveis dels quals l'alcalde se'n mostra avui moderadament satisfet:

En aquestes setmanes finals d'estiu l'Escala viurà celebracions destacades com la Festa Major o la Festa de la Sal. Celebracions on hi haurà representació institucional de la Unesco. Presència que per a l'alcalde reforcen l'aposta municipal per la cultura, el patrimoni i el medi ambient:



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar