Publicitat
Publicitat

El biopic d' Andrea Bocelli a la pantalla gran

Aquesta setmana Rodin, Andrea Bocelli i Romain Gary junts a la pantalla gran, els acompanyen comèdies com 'Los futbolisimos' o 'Alpha' on s'explica l'amistat entre el primer humà i un llop. 

Aquesta setmana les pantalles de cinema s'omplen de biopics, una de les més destacades 'La música del silencio' basada en les memòries del tenor Andrea Bocelli. El film serveix per fer un recorregut a la vida de Bocelli i de com la seva família el va impulsar a potenciar el seu talent musical. El film també mostra la relació amb el seu gran mestre. Toby Sebastian, Antonio Banderas i Jordi Mollà són els actors més destacats d'aquest film de producció italiana.

'Rodin' és un delsaltres personatges destacats de la setmana. El francès Vincent Lindon interpreta al mític artista, en un llargmetratge ambientat a París l'any 1880 que explica la història de l'escultor Auguste Rodin, a partir del moment en què rep el seu primer encàrrec per a l'estat francès.

A 'Promesa al amanecer', Pierre Niney es converteix  amb l'escriptor  Romain Gary. La cinta, nominada a 4 premis Cèsar i èxit de públic a França, fa un recorregut històric per la vida de Gary i la relació amb la seva mare.

Però sens dubte una de les destacades de la setmana serà l'adaptació cinematogràfica dels còmics Los Futbolísimos,  la saga d’onze llibres de Roberto Santiago i Enrique Lorenzo arriba a la pantalla gran avalada pel seu reconeixement entre els joves lectors.  El film adaptarà el primer número El misteri dels àrbitres adormits. Tot i que el film s'ha titulat 'Los futbolísimos'

La trama gira entorna a Pakete, l’Helena i els seus companys de col·legi els quals descobriran un misteri que podria acabar amb el seu equip de futbol i amb la continuïtat de la colla. Per això fan un pacte secret i creen els futbolisimos. 

Torna el director Albert Hughes autor de 'Desde el infierno' i 'El libro de Eli', ara ho fa amb 'Alpha' un film èpic ambientat al paleolític. Una història que mostra la primera relació d'amistat entre un humà i un llop. 

Un jove cau malferit durant el primer dia de cacera, abandonat a la seva sort sobreviu a la vegada que forja un amistat amb un llop a qui ha salvat la vida. Una aventura per trobar la tornada a casa acompanyat d'un llop salvatge que acaba convertint-se en el millor company de viatge.

I per un públic adult arriba 'Quién está matando a los moñecos?' pel·lícula que combina imatge real amb els famosos titelles que compte amb Melissa McCarthy de protagonista principal. El film explica com les marionetes conviuen amb els humans però són vistes com a ciutadans de segona. Una d'elles, l'ex policia Phil Edwards, decideix posar-se a investigar una cadena d'assassinats per trobar el culpable. 

La pel·lícula tot i comptar amb personatges infantils, no està pensava pels més petits de la casa. 

Finalment destacar que aquesta setmana arriba als cinemes  'Revenge' el film premiat a millor direcció al festival de Sitges.  Una pel·lícula de violència i revenja al més pur estil 'Giro al inferno' o 'Hostel'.  Tres homes de classe alta es troben una vegada a l'any per caçar. Un d'ells arriba a la seva cita acompanyat d'una jove atractiva i la batuda agafa un gir completament diferent. La jove passa a ser el centre d'atenció i una lluita de poder fins al punt de deixar-la pràcticament per morta al mig del desert. Després de sobreposar-se, la protagonista anirà venjant-se, un per un, dels seus agressors.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar