Publicitat
Publicitat

Uri Sala envia un missatge de tranquil·litat a Twitter

El jugador del FC l'Escala Uri Sala va treure's el colze de lloc en una rematada acrobàtica en l'últim partit amistós contra el Sant Andreu. El dorsal 8 va haver d'abandonar el terreny de joc amb ambulància. Ahir a la tarda Sala va enviar un missatge de tranquil·litat a Twitter a l'afició. 

L'ensurt del darrer partit amistós contra el Sant Andreu a casa va ser sens dubte la mala caiguda d'Uri Sala en una rematada acrobàtica a la segona part. Els companys i àrbitre van fer senyals des de la gespa que es truqués ràpidament a l'ambulància. El dorsal 8 va treure's el colze de lloc i els aficionats van poder escoltar els crits de dolor de l'ex del Bescanó. 

Sortosament els fisioterapeutes de l'equip rival van poder recol·locar-li. Per prevenció el jugador va ser traslladat amb ambulància a l'Hospital de Figueres per sotmetre's a diferents proves. El jugador encara no sap el temps que haurà d'estar lluny dels terrenys de joc. De fet, Uri Sala ahir a la tarda enviava un missatge a Twitter en el que deia:

Gràcies a tots els missatges d'ànims, a la gent del FC l'Escala i en especial a l'staff mèdic de la UE Sant Andreu per la rapidesa i l'eficàcia. Dintre de tot ha quedat en les mínimes conseqüències. Contant els dies per tornar. Som-hi. 

El d'Uri Sala no és el primer ensurt de la pretemporada. Hem de recordar que en el primer amistós a casa contra la UE Olot en el minut 5 Emilio Roman es va girar el peu dret i va haver d'estar uns dies sense entrenar. El jugador va provar-se contra el Barça B jugant els primers 45 minuts però contra la AE Roses va tornar a notar molèsties. 

Quan passen aquestes coses el millor és anar al fisioterapeuta i seguir els consells dels professionals. 

Com remarca Indira els fisioterapeutes no estan única i exclusivament quan els esportistes es fan mal.

Per evitar lesions és important seguir una bona alimentació. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar