Publicitat
Publicitat

S'amplien les fires de la Festa Major per incloure atraccions per adults

S'amplien les fires de la Festa Major per incloure atraccions per adults. Aquest any vindran cinc atraccions noves, dues de les quals són de velocitat i alçada. L'objectiu és recuperar aquell públic que en els últims anys s'ha anat perdent en no trobar-hi atraccions que els cridessin l'atenció.

Les fires de la Festa Major de l'Escala tindran més atraccions per incloure'n per al públic adult. Aquest any en vindran 5 de noves, tres de les quals no havien vingut mai al municipi. Totes estan dirigides a adolescents i adults per complementar les que ja hi havia pensades per als nens i nenes. Això obliga a ampliar el recinte de fires i, a més del pàrquing de Francesc Macià, també s'ocuparà el camp del costat. En total, hi haurà cent metres lineals de fires. Les atraccions noves que vindran són el Titànic, que és un laberint de 16 metres d'amplada i tres pisos d'alçada, el Jamaica, que repeteix, i el toro mecànic per a adults. Les altres dues són dues propostes de velocitat i molta alçada.

Aquest canvi respon a una demanda dels veïns del municipi. I segons explica Jordi Roura, no ha estat fàcil aconseguir que vinguessin aquests firaires, perquè la festa major de l'Escala coincideix amb la d'altres municipis més grans, com Sabadell o Olot, que són més atractives a nivell econòmic. 

Amb l'ampliació d'aquest any s'inicia un camí que s'espera que l'any que ve ja es pugui consolidar.

La Festa Major de l'Escala comença aquest cap de setmana amb els actes previs: la marxa nocturna, el torneig de tennis i pàdel, la travessa de natació, el concurs de pesca i la trobada gegantera. Des de l'Ajuntament s'han publicat dos avisos per als veïns. Un és pel dilluns 3 de setembre. Amb motiu de la instal·lació de la tirolina salada a la platja es restringirà la circulació de vehicles pels carrers Cargol i ronda de la Mar d'en Manassa. I l'altre és per l'endemà, 4 de setembre. Es demana als veïns de la Punta i la riba que retirin la roba estesa, tanquin finestres i pleguin tendals per evitar riscos durant l'espectacle pirotècnic de les deu de la nit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar