Publicitat
Publicitat

Càritas impulsa un nou Espai de conversa i amistat

Càritas de l'Escala impulsa el nou Espai de conversa i amistat. Tal com indica el nom, és un punt de trobada per a parlar i sentir-se acompanyat que va adreçat a la gent gran que viu sola. De moment, s'ofereix cada dimarts a les sis de la tarda al primer pis de Can Masset.

Fa un mes que Càritas de l'Escala ha posat en marxa un nou servei d'acompanyament per a la gent gran que viu sola. S'anomena Espai de conversa i amistat i vol ser un punt de trobada setmanal per parlar, compartir experiències i distreure's una estona. És un pas més del programa que ja funciona, Gent gran en dignitat. 

Les converses es fan per grups. I s'ofereixen els dimarts a les sis de la tarda a la sala polivalent de la llar dels jubilats Jardí del Pedró. Compten amb la supervisió de dos voluntaris, que s'encarreguen de dinamitzar i moderar el grup.

De moment el programa té deu participants i disposa de vuit voluntaris que es van tornant. Però des de Càritas es fa una crida per a aconseguir més participació, d'uns i altres. Per a qui hi estigui interessat, pot posar-se en contacte amb Càritas, a través del telèfon 972.77.38.38 i el correu electrònic gentgran.lescala@caritasgirona.cat, o bé directament amb l'Alfons Martí.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar