Publicitat
Publicitat

L'Ajuntament de l'Escala es reuneix amb representants de Fecsa-Endesa

L'Ajuntament de l'Escala es reuneix amb representants de Fecsa-Endesa per abordar la problemàtica dels talls de llum al nucli antic, especialment durant els mesos d'estiu, quan augmenta la demanda amb el turisme i l'increment de la població. La companyia s'ha compromès a treballar-hi aquest hivern perquè l'estiu vinent estigui resolt el problema. 

Fecsa-Endesa es compromet a buscar solucions als talls de llum que afecten al nucli antic de l'Escala sobretot als mesos d'estiu, amb l'augment de la demanda per part d'equips d'aire condicionat i neveres i de l'ocupació de les segones residències. En una reunió entre el responsable de la zona nord i tècnics de la companyia i representants de l'Ajuntament de l'Escala, l'empresa va reconèixer la problemàtica i va assumir el compromís d'estudiar com esmenar-ho. Tot apunta a què els tres transformadors que alimenten el nucli antic no tenen ni prou potència ni prou tensió. 

Aquesta situació no és nova d'aquest estiu, sinó que s'ha repetit en anys anteriors. Fecsa-Endesa hi treballarà durant l'hivern perquè la temporada vinent no torni a passar.

Una possible solució podria ser reforçar el número de transformadors o repartir més la demanda, com ja es va fer a la zona de Riells.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar