Publicitat
Publicitat

Les activitats esportives de la Festa Major

Caminada Nocturna de l'Anxova, Travessa de Natació, Oberts de Tennis i de Pàdel i el Concurs de pesca són els primers actes de la Festa Major.

Anunci 0s

La Caminada Nocturna de l'Anxova de divendres a la nit obrirà la Festa Major de l'Escala.  Les inscripcions es podran fer a partir de les 19h del mateix dia i és recomanable portar llanterna. El recorregut serà el mateix de les altres edicions. Començarà a la Riba, passarà per Empúries i culminarà a la Mar d'en Manassa amb un pica-pica.

El dia següent, dissabte, serà el torn de la Travessa de natació que és organitzada pel Patronat d'Esports amb la col·laboració del Club Nàutic l'Escala. Un any més d'apostarà pels tres recurreguts. El de 2.2km, el de 900 i el de 600 metres. 

El circuit de 2.200 metres, apte per a majors de 16 anys, començarà a les 10h. Tots els participants seran traslladats amb vaixell turístic des de la platja del centre. 

El segon itinerari serà de 900 metres. Anirà des de la Platja del Port d'en Perris fins la Platja passant per darrere de la Roca del Cargol. La sortida de la prova es farà un cop acabi la Travessa llarga. Per participar en aquest circuit s'han de tenir els 14 anys complerts. 

I el tercer recorregut, conegut popularment com la Cargolada, apte per a joves de més de 10 anys, tindrà una distància de 600 metres. Sortirà de la Platja de l'Escala i farà la volta a la Roca del Cargol. El tret de sortida d'aquesta competició està programat per les 12 del migdia. Les inscripcions per participar en algun d'aquests tres circuits el pròxim 25 d'agost es poden fer per Internet o bé presencialment fins el 24 d'agost. 

El mateix dissabte serà l'estrena dels oberts de tennis i de pàdel. La novetat d'aquesta edició és que la competició no acabarà diumenge sinó dissabte a la tarda. Les finals estan programades doncs el dissabte dia 1 de setembre. Fins a les finals, i de mutu acord, els jugadors poden avançar el seu partit sense interferir l'horari dels altres partits programats. 

I diumenge serà el torn de l'11è concurs de pesca que es fa al Passeig Marítim de 8 del matí a 1 del migdia. © 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar