Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala rep la visita del Sant Andreu

El FC l'Escala continua fent partits de pretemporada per arribar amb les màximes garanties al primer partit de lliga que és el 2 de setembre a casa contra el Tossa de Mar. Els de Sepu disputaran demà dimecres a les 19 h el tercer amistós a casa contra el Sant Andreu de Tercera Divisió. 

Continuen els partits de preparació en el FC l'Escala. Demà dimecres els de Sepu reben a l'històric Sant Andreu de Tercera Divisió  en el que serà el tercer, i últim, amistós a casa. Els primers a desembarcar van ser la UE Olot i el Barça B, dos equips de Segona B. El duel serà a les 19 h de la tarda. 

Serà una setmana de dos partits. Demà contra el Sant Andreu i dissabte contra l'Anglès. Dues cites més que serviran per agafar físic.

De moment, el FC l'Escala no ha marcat cap gol a casa del que portem de pretemporada, ja que els dos rivals eren de categories superiors. Si que han fet gols en els amistosos que han fet lluny del Nou Miramar. Segons el jugador el problema d'aquest nou exercici no serà el gol.

Queden dues setmanes pel desitjat debut a Segona Catalana a casa contra el Tossa de Mar, un partit que coincidirà amb la Festa Major. El nou entrenador ja ha deixat clares les idees als jugadors de cara al primer enfrontament.

Aquesta és la tercera temporada d'Alex Fernández amb el FC l'Escala. Està content i amb ganes de fer gols.

El davanter té 22 anys i va arribar procedent del Palamós.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar