Publicitat
Publicitat

Segona reunió veïnal del Pla de Barris

Una vintena llarga de participants a la segona trobada de veïns del Pla de Barris. D'ella en van sortir tres propostes: convocar un dinar popular de barri, que els veïns tinguin cura dels parterres de la plaça Víctor Català i que s'emprengui una campanya de convivència i civisme.

La segona trobada veïnal inclosa en el Pla de Barris, celebrada ahir al vespre a la plaça Víctor Català, va ser marcada per una bona assistència de desenes de veïns que van ser molt participatius al llarg de tota la sessió.La trobada va començar amb l'exposició del pla comercial que s'està elaborant en el marc del Pla de barris. Apartat en el qual els veïns van mostrar la seva preocupació per temes com el descens progressiu de petits comerços o com les dificultats per aparcar en els carrers del nucli. Després es va obrir més àmpliament el debat, tot repretent el fil de temes i propostes que s'ha s'havien comentat en la primera trobada. En grups de debat, es van anar filtrant les propostes, concretant-ne tres a dur a terme en els propers mesos: fer un dinar popular, proposar que els veïns puguin tenir cura dels parterres de la plaça Víctor Català i que s'obri una campanya de convivència i civisme.

Concretades aquestes tres propostes, des de l'oficina del Pla de Barris s'acabaran de concretar els detalls d'aquestes propostes perquè es puguin acabar duent a terme.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar