Publicitat
Publicitat

Tres escalencs al Girona C

Pau Ribas, Botxi Minic i Kike Sánchez coincidiran aquest any al Girona C d'Axel Vizuete. Els tres escalencs jugaran per primera vegada junts a Primera Catalana, que enguany comptarà amb 7 equips de la demarcació de Girona. 

Aquest any el Girona C de Primera Catalana tindrà toc escalenc. A més de Pau Ribas, que seguirà per segon curs seguit amb els gironins, s'afegeixen a l'equip que es va proclamar campió de Segona Catalana del grup primer Botxi Minic i Kike Sánchez. Els dos escalencs no han seguit amb el Palamós, que també jugarà a Primera després de perdre la Tercera Divisió. Aquesta nova etapa els servirà per canviar d'aires i retrobar-se amb antics companys. 

Els tres jugadors escalencs coincidiran per primera vegada al mateix equip i per anar als entrenaments i partits podran desplaçar-se junts. Pau i Botxi van compartir vestidor a l'etapa més brillant de l'Escala, amb els dos acensos de categoria, un dels quals històric, el de Primera Catalana. A més, Botxi ha jugat amb Kike al Peralada. Els que no han coincidit han estat Pau Ribas i Kike Sánchez.

L'equip d'Axel Vizuete li queden dues setmanes de pretemporada. Són dies intensos i per anar agafant rodatge. El Girona C serà un dels candidats al títol. Recordem que enguany l'equip gironí debuta a Primera Catalana.

El Girona C s'ha apoderat de molts jugadors amb talent i els escalencs saben que per entrar a l'11 s'haurà de treballar molt. 

Enguany serà una Primera Catalana amb 7 equips gironins. Banyoles, Girona C, La Jonquera, Llagostera, Lloret, Palamós i Santa Coloma de Farners. 

La Primera Catalana comença el primer cap de setmana de setembre i el Girona C rebrà la visita del Vic. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar