Publicitat
Publicitat

Nova exposició del pintor Abel Quintana a l'Escala

Fins al 31 d'agost es pot visitar una exposició retrospectiva del pintor escalenc Abel Quintana. La mostra consta d'una seixantena d'obres de diferents moments de la seva trajectòria que permeten veure l'evolució artística de Quintana. 

Fins a finals de mes, la sala d'exposicions de l'Ajuntament de l'Escala acull la mostra "Antològica" del pintor escalenc Abel Quintana. La retrospectiva consta d'una seixantena d'obres, les més representatives dels 40 anys de trajectòria de l'artista, algunes de les quals són inèdites. Permet veure l'evolució en la tècnica i la temàtica de Quintana, com són bodegons, marines, paisatges, retrats i quadres de caràcter més oníric.

La mort del seu pare fa uns anys li ha impedit de pintar i per això no exposava a l'Escala des del 2013. Ara bé, el seu fons artístic és tan gran que no li ha costat massa muntar aquesta mostra a partir de quadres d'èpoques anteriors. 

La inauguració d'aquesta exposició, divendres passat, coincideix amb el temps amb la que també ha obert portes recentment a l'Alfolí de la sal del jove artista Marc Torrent. 

"Antològica" d'Abel Quintana es pot visitar cada dia a la tarda i diumenges i festius, al matí. L'entrada és gratuïta.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar