Publicitat
Publicitat

Havaneres Camp dels Pilans 2018

El grup d'havaneres Cavall Bernat van ser els encarregats de posar sabor mariner a la nit d'havaneres del Camp dels Pilans. Les noves instal·lacions del centre cívic van convertir-se en un espai ideal per aquest tipus d'activitats. 

El camp del pilans van acollir un any més la tradicional cantada d'havaneres organitzada per l'associació de veïns del camp dels pilans les corts, enguany amb la novetat de l'espai. Passant de la gespa de l'entrada del barri a les noves instal·lacions al costat del centre cívic. Un espai ideal per aquestes propostes.Més de 250 persones van apropar-se fins a la pista per gaudir d'una nit marinera amb el grup Cavall Bernat, grup d´havaneres fundat pel Mestre Ortega Monasterio des de l´any 1965. Ells van ser els encarregats d'amenitzar la nit amb havaneres de tota la vida combinades amb temes del seu últim disc.

Com no podia ser d'una altra manera durant la mitja part va servir-se cremat, un element imprescindible per una nit d'havaneres. Els assistents a la cantada també van gaudir de servei de bar amb entrepans, beguda i coca. Al mateix temps i com a novetat enguany es feia pagar 1 euro per cadira, un preu simbòlic per ajudar a l'associació i així poder fer més activitats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar