Publicitat
Publicitat

42è Concert de sardanes del CER

El temps centra el 42è concert d'estiu de sardanes i de música per a cobla. Va ser seguit per molt de públic i interpretat un any més per la cobla Ciutat de Girona.

Els jardins cel Centre Cultura Municipal Xavier Vilanova es van tornar a vestir de gala, un any més, per acollir el concert de sardanes d'estiu. Seguint la línia iniciada fa uns anys, el concert seguia un fil conductor, centrat enguany en la meteorologia. Totes les sardanes que la cobla Ciutat de Girona va posar en solfa tenien per títol un efecte meteorològic o altre.

De les dotze sardanes programades, nou d'elles eren rescatades de l'arxiu, si bé la cronologia que abarcava aquest programa arribava fins a autors ben actuals.

El concert és coorganitzat entre el CER i l'Agrupació Sardanista Avi Xaxu. La presidenta del CER es mostrava molt orgullosa de la constància de l'entitat havent arribat a l'edició número 42.

Entre el públic que va presenciar el concert hi havia Mercè Vilanova, filla del doctor Xavier Vilanova, propietari de l'edifici que va acabar convertint-se en el centre cultural que duu el seu nom.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar