Publicitat
Publicitat

El Pacto l'òpera prima de David Victori

El director català David Victori estrena el seu primer llargmetratge 'El Pacto' amb Bélen Rueda de protagonista. També arriba comèdia i animació. 

Les vacances han arribat a les cartelleres de cinema, tal vegada l'inici de la lliga de futbol o les festes major de molts pobles han fet apostar a les distribuïdores de cinema per escollir aquesta setmana com la més fluixa de l'estiu cinematogràficament parlant. Però poca quantitat no vol dir mala qualitat. 

L'estrena més comercial serà la comèdia d'acció de Mila Kunis i Kate McKinnon de protagonistes, les acompanyen els actors principals de la sèrie The Leftovers Justin Theroux i Outlander Sam Heughan.

 

'El espia que me plantó' explica la vida d'Audrey qui descobreix que la seva exparella és un agent de la CIA. Audrey i la seva millor amiga es veuran immerses en mig d'una conspiració internacional, la qual les obligarà a fugir a Europa i lluitar per salvar el món tot intentant no deixar-se entabanar per un encantador, però sospitós, agent britànic.

 

Des de casa arriba 'El Pacto' l'òpera prima del manresà David Victori. Un thriller que explora quines són les conseqüències de canviar el curs natural de la vida, tot plantejant l'interrogant de què seria capaç de fer una persona per evitar la mort d'un ésser estimat.

La idea d'aquesta pel·lícula neix d'un malson del mateix pare del director català.

La trama seguirà la Mònica, una dissenyadora de joies amb èxit, que veu com la seva vida trontolla quan la seva filla Clara entra en un coma profund, a causa d'una malaltia rara. Davant aquestes circumstàncies, els metges no veuen cap més solució que desconnectar la nena però abans d'aprovar aquesta dràstica decisió, la Mònica accepta la proposta d'una dona que li entrega una pedra que té el poder de retornar la vida. Malauradament per a la protagonista aquest fet li proporciona un deute amb la mort un fet que l'obliga a entregar dues vides a canvi de la seva filla.

Aquesta setmana també hi ha animació 'Quines bestioles' amb la coproducció entre França i Luxemburg, una producció que arriba en català a la gran pantalla. Apol·lo, un artista itinerant que aterra al món dels insectes, haurà d'ajudar, sense voler-ho, la reina de les abelles a salvar el tron davant de la seva malvada cosina, que l'ha segrestada. El protagonista farà nous amics que el protegiran i cooperaran amb ell perquè aconsegueixi el seu propòsit.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar