Publicitat
Publicitat

Vivaldi i Piazzolla als clàssics l'Escala Empúries

El director Horst Sohm amb l'Orchestre de Chambre Français de Paris van ompli l'església de Sant Pere amb 'Els concerts de Vivaldi i les quatre estacions de Piazzolla'. Una nova proposta del cicle de concerts clàssics l'Escala Empúries. 

L'Església de Sant Pere va acollir una estiu més el tradicional concert del director Horst Sohm, una de les propostes de gran format dels clàssics l'Escala - Empúries. Enguany el programa era titulat 'Els concerts de Vivaldi i les quatre estacions de Piazzolla', Sohm va arribar acompanyat per l'Orchestre de Chambre Français de París, una formació amb més de 1.300 concerts i diverses gires internacionals realitzades. Amb 22 anys d'experiència, han aconseguit una molt honorable reputació, tant a nivell nacional com internacional. Un concert que no va deixa indiferent a ningú gràcies al seu virtuosisme. 

{{ tall tall }}

El concert començava amb la primera part dedicada a Antonio Vivaldi on actuava de solista la violoncel·lista Magda Rebacz.

La segona part va iniciar-se amb el concert 'L'amoroso' per a violí de Vivaldi i va acabar amb 'Les quatre estacions porteñas' per a violí solista i orquestra de Piazzolla. La violinista espanyola Eva León una de les més rellevants de la seva generació va ser l'encarregada de fer vibra el públic amb el seu virtuosisme. 

Després del concert, el públic no va deixar d'aplaudir fins que els músic van tornar a l'escenari per interpretar alguns temes més i finalitzar un gran nit del clàssics l'Escala Empúries. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar