Publicitat
Publicitat

Llaç Groc a La Riba

Centenars de persones participen en l'elaboració d'un gran llaç groc a l'Escala, en el dia que es cdompleixen deu mesos de l'empresonament de Jordi Sánchez i Jordi Cuixart. En l'acte, organitzat per la territorial de l'ANC de l'Escala es va criticar la justícia espanyola i es va exigir l'alliberament de tots els presos polítics.

La Riba, arran de mar i en ple centre neuràlgic de l'Escala va viure ahir una nova concentració de suport als polítics empresonats en forma d'un gran llaç groc que omplien centenars de persones. L'acte es va convocar en el dia que es complien deu mesos des de l'empresonament dels presidents d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i de l'ANC, Jordi Sánchez. El manifest que es va llegir exigia l'alliberament de tots els polítics empresonats i el retorn dels exiliats, considerant que mai hauria de ser motiu de presó el fet d'escoltar el mandat de la gent. Josep Maria Puigvert, membre d'ANC que ahir va llegir el manifest:

La participació va ser multitudinària. Tant és així que el perímetre del llaç groc dibuixat sobre el paviment de La Riba es va fer petit per encabir-hi tots els manifestants.

El manifest que es va llegir també demanava al govern del PSOE que si es vol fer política s'ha d'abandonar la via judicial i retirar tots els càrrecs contra els presos i exiliats. I lamentava que en els primers mesos de presidència socialista no s'ha passat de gesticulacions i bones paraules.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar