Publicitat
Publicitat

Nova vista a la Torre de Montgó

El Museu de l'Anxova i de la Sal ha incorporat a les seves visites guiades habituals, la visita a l'interior de la Torre de Montgó.  Una novetat amb molt bona acollida per part dels visitants. 

El museu de l'anxova i de la sal, amplia la seva oferta de visites guiades a l'Escala amb una de les novetats de l'estiu, la visita guiada a l'interior de la Torre de Montgó. Una activitat programada pels dissabtes al matí on el públic podrà gaudir i admirar la privilegiada vista de dalt de la Torre.

La visita també permet descobrir els secrets que amaga aquesta construcció de defensa del segle XVI per ordre de Felip I d'Aragó i Castella. Una torre de planta circular, amb la base atalussada, bastida amb pedra de diverses mides desbastada i lligada amb morter de calç.

La Torre està formada per planta baixa i dos pisos. Al nivell del primer pis, hi ha diverses espitlleres quadrades, distribuïdes regularment en grups de tres, per a armes de foc. Pel que fa a l'interior, els nivells estan coberts amb voltes cupulars i del primer pis, destaquen els arcs rebaixats de pedra. El pis superior és descobert i permet gaudir de les vistes. Pel que fa a la planta baixa, el visitant podrà accedir a l'interior de la cisterna. Una visita guiada molt ben acceptada pel públic i també reclamava pels escalencs, ja que l'accés a l'interior era un fet molt reclamat.

Una visita ideal per gaudir amb tota la família i conèixer les històries de pirates de la Costa Brava en un mirador incomparable. Per més informació i detalls aquest divendres a les 22:00h el programa Parlem de Canal 10 Empordà està dedicat a la Torre de Montgó. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar