Publicitat
Publicitat

Toni Espinosa compartirà pista amb el seu fill

L'escalenc de 47 anys, Toni Espinosa, torna a les pistes per jugar amb l'equip del seu fill, el CEB Girona de Copa Catalunya. Aquesta notícia ha causat tota una revolució a la ciutat de Girona. A més, entrenarà al cadet masculí del CB l'Escala, club en el que va jugar després de retirar-se de l'èlit.  

L'exjugador professional Toni Espinosa despenja les botes per compartir vestidor amb el seu fill que també es diu Toni. L'escalenc de 47 anys, que va retirar-se de l'èlit el 2006 amb l'Akasvayu de Girona, en veure que al Club Escola Bàsquet Girona de Copa Catalunya li faltaven pivots ha decidit tornar a les pistes. Tot un repte per la seva edat. La notícia ha causat rebombori a la ciutat de Girona i molt curiosos ja tenen ganes de veure a pare i fill competint a pista.

A més de retornar a les pistes farà d'entrenador al cadet masculí del CB l'Escala. Espinosa, que preten potenciar la base perquè els jugadors puguin amb il·lusió i ganes de treballar, aquest any ha volgut ajudar al club del seu poble.

 

El pivot de 2.02 metres va disputar 177 partits a l'ACB i és un dels propietaris d'una de les quatre samarretes que hi ha penjades al sostre del pavelló de Fontajau. Un cop retirat, per compromís, va jugar amb l'Escala. Hi guarda un bon record. Va jugar amb els seus amics i es va aconseguir l'ascens a Primera Catalana. Un ascens molt celebrat. El poble es va indentificar amb un equip que va desplegar un gran joc a les pistes que trepitjava.

 

En la seva etapa escalenca va coincidir amb Albert Comas, actual entrenador del primer equip masculí de Tercera Catalana, Litus Martini, Didac Poch, Fun i Xavi Jaen. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar