Publicitat
Publicitat

Marc Torrent inaugura la seva segona exposició a l'Escala

L'artista escalenc Marc Torrent ha inaugurat la seva segona exposició a l'Escala. Va ser ahir dimecres. I va sorprendre al públic assistent amb una performance. En total, Torrent exposa 15 pintures, que segueixen el seu estil hiperrealista però amb una clara evolució. La mostra es podrà visitar fins a finals de mes.

Fins al 29 d'agost, l'Alfolí de la sal acull la segona exposició temporal que el jove artista escalenc Marc Torrent munta al municipi. Amb un estil molt característic i particular, Torrent ha tornat a omplir la planta baixa de l'Alfolí de retrats hiperrealistes. Ara bé, tal com ell explica, en aquesta segona exposició, es pot veure una evolució en les 15 peces seleccionades, una maduresa. Per a Torrent, és un orgull poder exposar al seu poble natal i no amaga el desig de què l'Escala es converteixi en un punt de referència per a l'art pictòric.

Com en la primera exposició, en l'acte d'inauguració de la mostra l'Alfolí es va omplir de públic. A més, Torrent va sorprendre tothom amb la performance d'un pallasso. Per al regidor de Cultura de l'Escala, Rafel López, l'Ajuntament ha de donar suport a les joves promeses escalenques.

Marc Torrent es continua formant. I en els últims temps a exposats en ciutats com Barcelona, Màlaga, Madrid, Saragossa i Hong Kong. 

L'exposició es pot visitar cada dia a l'Alfolí de la sal. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar