Publicitat
Publicitat

L'església de Sant Pere acull el Rèquiem de Mozart

Una quarantena de cantants van interpretar diumenge una versió del Rèquiem de Mozart a l'església de Sant Pere de l'Escala. Es tracta de l'última proposta musical del director figuerenc Carles Coll. Els cantants formen part del nou Cor de l'Empordà, i diumenge van cantar acompanyats d'un piano de cua i de percussió.



Aquest diumenge l'església parroquial de Sant Pere ha acollit una nova proposta musical del director figuerenc Carles Coll, que habitualment cada estiu porta fins a l'Escala l'Orquestra de Cambra de l'Empordà. En aquesta ocasió, però, el concert va anar a càrrec del Cor de l'Empordà i del pianista Pere Puig Griesenberg, que van interpretar una versió del Rèquiem de Mozart, una de les obres més conegudes del compositor austríac. Carles Coll ha fet una adaptació del rèquiem i en lloc de tocar-la amb orquestra, ho fan amb piano de cua i percussió.

El Cor de l'Empordà es va crear l'any passat i està format per una cinquantena de cantaires procedents de diferents municipis i corals de l'Alt i el Baix Empordà.

L'actuació també va comptar amb la participació del Cor Indika de l'Escala, que van interpretar dues sardanes: Records de l'Escala i Carícies. La seva presència es deu a què Carles Coll volia fer un reconeixement a les corals petites de poble, lligant amb la composició del Cor de l'Empordà.

El concert de l'Escala forma part de la gira que està fent el Cor de l'Empordà per diferents municipis, i avui actuen al Port de la Selva.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar