Publicitat
Publicitat

Comença la construcció d'una àrea de jocs entre l'Esculapi i Ballmanetes

L'Ajuntament emprèn les obres de construcció d'una àrea de jocs entre l'escola l'Esculapi i la Llar d'infants Ballmanetes. Aquest va ser un dels projectes més votats en els pressupostos participatius de l'any passat.

El solar comprès entre l'escola l'Esculapi i la Llar d'Infants Ballmanetes es convertirà en una àrea de jocs abans del mes de setembre. Aprofitant el desnivell del terreny es farà un tobogan i diferents espais com un petit rocòdrom. A la part planera hi haurà també diferents jocs i una porteria. La intervenció contempla també millorar l'espai que hi ha al davant de l'escola l'Esculapi.

Una altra obra aprovada en els pressupostos participatius era el carril bici que uneix la zona de l'Esculapi amb el Barri Rosa Lau. A dia d'avui aquest projecte està pràcticament enllestit.

Una part d'aquest carril bici passa pel carrer Àncora, via que a partir d'ara serà d'un sol sentit de circulació per als cotxes. D'altra banda, s'ha creat un espai per a vianants i ciclistes que ressegueix els carrers dels Recs i del Puig. Amb els 100 mil euros de topall que tenia cada projecte dels pressupostos participatius, s'ha pogut fer aquesta primera part d'aquest itinerari que, en una sgona fase, està previst que arribi fins a la zona de Riells de Dalt.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar