Publicitat
Publicitat

Els Concerts al Fòrum Romà d'Empúries reben prop de 5.000 espectadors en les tres nits d'actuacions

Els Concerts al Fòrum Romà d'Empúries reben prop de 5.000 espectadors en les tres nits d'actuacions. En global, els dos festivals d'estiu de l'Escala, els Concerts al Fòrum i Portalblau atreuen prop de 12.000 espectadors, la qual cosa representa una xifra d'ocupació del 90%. Aquestes bones xifres d’assistència consoliden el municipi empordanès com un referent dels esdeveniments culturals i musicals d’estiu a la Costa Brava. 

Els festivals d’estiu de l’Escala, el Portalblau i els Concerts al Fòrum Romà d'Empúries, han atret enguany 11.987 espectadors, una xifra d'ocupació del 90%, la qual cosa consolida el municipi empordanès com un referent dels esdeveniments culturals i musicals d’estiu a la Costa Brava. La cinquena edició dels concerts al Fòrum s'ha celebrat en dos caps de setmana, els dies 3, 4 i 11 d'agost, aconseguint una xifra de 5.000 espectadors, una dada similar a l'edició del 2017. Per a Cristina Torres, organitzadora del festival, aquests números permeten parlar de consolidació.

Aquest dissabte Paula Valls i Joan Dausà van ser els encarregats de tancar la cinquena edició, un cop més amb un fòrum ple a vessar de públic entregat i amb ganes de passar-s'ho bé. Paula Valls va sorprendre amb una veu dolça però amb molta força. I Dausà, un habitual de l'Escala, acompanyat del seu piano, va presentar el seu últim disc "Ara som gegants". I, com sempre, va fer gala de la seva simpatia. 

 

   

 

Tal com explica Cristina Torres, enguany el festival ha apostat per noms propis, coincidint amb la presentació dels seus nous treballs. A més de Paula Valls i Joan Dausà, han passat pel fòrum d'Empúries Jorge Drexler o Ramon Mirabet. 

 

Pel que fa al festival Portalblau, en la seva onzena edició ha millorat aquest any els resultats d’ocupació respecte a edicions anteriors. El nombre total d’espectadors ha estat un 19% més respecte el 2017 i ha penjat el cartell d’entrades esgotades a la meitat dels seus espectacles. Per l’alcalde de l’Escala, Víctor Puga, aquests bons resultats són fruit de l’acord de col·laboració entre l’Ajuntament i el Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries per impulsar una estratègia de comunicació i difusió conjunta dels dos festivals. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar