Publicitat
Publicitat

Un tauró gegant i prehistòric surt a la superfície

El tauró més gran de tots els temps irromp als cinemes amb' Megalodón', també ho fa el film juvenil 'Mentes poderosas'  i aquesta setmana arriba la segona part de 'The equalizer'.

Per aquesta segona setmana d'agost la cartellera presenta set novetats, seguint una mica la línia de les setmanes anteriors. De totes les novetats tres destaquen per sobre de les altres, bàsicament pel seu repartiment i contingut. Durant l'estiu no pot faltar una pel·lícula de taurons. Aquest divendres s'estrena 'Megalodón', aquest cop no es tracta d'un tauró blanc i tampoc d'un modificat genèticament, no. Aquest cop ens trobarem davant d'una criatura prehistòrica que tothom pensava que estava extingida, un film protagonitzat per Jason Statham.

La pel·lícula està basada en una saga literària de Steven Alten publicada l’any 1997 sobre aquest súper tauró que sorgeix de les profunditats de l’oceà i amenaça de destruir-ho tot al seu pas. En el film, Jason Statham donarà vida a un expert en rescats a alta mar, que mirarà de salvar la vida de la tripulació d’un submarí d’aigües profundes que durant una expedició és atacada per una misteriosa criatura. El que ningú sap és que ell ja havia topat amb aquesta aterridora criatura anys enrere. Així doncs, haurà de fer front als seus temors i arriscar la seva vida per salvar la de la tripulació atrapada en el submarí, i es trobarà de nou cara a cara amb el depredador més gran i letal de tots els temps.

També divendres s’estrena ‘Mentes poderosas’, una cinta adaptació de la novel·la bestseller d’Alexandra Bracken. Aquest primer volum forma part d’una trilogia enfocada clarament cap a un públic juvenil. El film està dirigit per Jennifer Yuh Nelson, la qual ha estat centrada en l’animació amb films com la 2a i 3a entrega de Kung Fu Panda, i ara canvia de registre amb la imatge real. 

La trama ens situa en un futur distòpic on una malaltia ha acabat amb la vida del 98% de nens i joves dels EUA. El 2% dels que han aconseguit sobreviure han desenvolupat superpoders, però són considerats una amenaça i són tancats. Una d’aquestes noies de 16 anys, aconsegueix escapar del seu campament i s’uneix a un grup d’adolescents que fugen de les forces del govern.Pel que fa a l’elenc cal esmentar que tots els actors que desenvolupen papers jovials, estan ben triats aquest és el cas d’Amandla Stenberg, la qual interpreta la protagonista i dels seus companys de desventures com Harris Dickinson  o Skylan Brooks.

Finalment destacar el retorn de 'El protector' de nou Denzel Washington de protagonista. L’actor afroamericà encarna novament l’ex-agent Robert McCall, que combat pel seu compte delinqüents, segrestadors o extorsionadors. En aquesta ocasió, McCall s’enfronta amb un cas que l’afecta personalment, doncs s’enfronta al segrest de la seva excompanya de la CIA, Susan Plummer. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar