El FC l'Escala perd contra el Barça B

L'Escala perd contra el Barça B per 0 a 6. Els blaugrana, ahir fluorescents, van dominar el partit tot i que els escalencs van fer pessigolles sobretot a pilota parada. El camp era ple de gom a gom.

El Barça B va imposar-se ahir al vespre per 0 a 6 al camp de l'Escala. Tres gols a la primera part i tres a la segona.

La primera diana va venir en el minut 16 quan el blaugrana Marcus Mcguane trobava el forat a la porteria defensada per Dani Muñoz.El segon gol va arribar un minut després. Assistència de Mcguane i encert d'Abel Ruiz.El 0 a 3 va ser obra del lateral dret Guillem Jaume que després de deixar enrere a tres defensors va culminarr aquesta jugada personal a la perfecció.

Les altres tres dianes van ser al segon acte. En el minut 58, Mujica posava el 0 a 4 en el marcador amb aquest xut amb la cama dreta. En el minut 67, el 0 a 5. Jugada col·lectiva que acaba amb l'encert de Carles Pérez. I el 0 a 6 defintiu el signava Monchu que amb aquesta falta directa tancava la llauna en el minut 86.

El FC l'Escala va tenir tres ocasions per fer el gol de l'honor. Una falta llençada per Denilson en la que ha d'intervenir el porter. Una nova falta que no troba rematador i aquest xut potent de Musa Fatty.

En clau escalenca les últimes novetats és que s'han fitxat a dos jugadors, que de fet ahir va van vestir per primera vegada la samarreta del FC l'Escala. Són Mohamed Chami i Richy Hurtado.

Dos que arriben i dos que marxen. Bena Zhoubai i Gerard Fageda per motius personals. Bena podria fitxar pel Base Roses i Fageda per l'Empuriabrava.

En el partit d'ahir s'ha de destacar la gran actuació del porter Dani Muñoz tot i encaixar sis gols. El seu objectiu és pujar a Primera Catalana...

El jove jugador té un referent que es troba al FC l'Escala. De qui es tracta?

El pròxim partit de l'Escala serà dissabte al camp del Bàscara i el principal objectiu és anotar els primeres gols. De moment tres partits de pretemporada i cap gol a favor.