Publicitat
Publicitat

L'exjugador del Futbol Club l'Escala Josep Molinas viu el terratrèmol de Lombok

L'exjugador del Futbol Club l'Escala Josep Molinas i la seva xicota van viure i patir el terratrèmol de Lombok el cap de setmana passat. Hi eren de vacances quan la terra va començar a tremolar. Expliquen la seva experiència a Canal 10 Empordà i Ràdio l'Escala.

Després del pànic inicial van recollir roba de l'hotel i pràcticament tota la població de Gili es va traslladar al punt més alt, un petit turó d'uns 80 metres, tot preveient l'arribada d'un tsunami. Hi havia rèpliques del terratrèmol cada 10 minuts.Sense cap tipus d'informació, van decidir quedar-s'hi fins l'endemà al matí, per anar en direcció a la platja esperant les embarcacions d'evacuació.Molinas explica que d'una banda es lluitava per marxar ràpid  i de l'altra aflorava la solidaritat.

Finalment enbarcaven i després de quatre hores de navegació amb mala mar el grup arribava a Bali,Allà esperava exèrcit, premsa i l'ajut oficial, i els traslladaven a un hotel.Van poder descansar per primera vegada en pràcticament tres dies.

Finalment van decidir continuar el viatge, això sí variant la ruta en direcció a Malaisia.Dijous al matí al Facebook de Canal 10 es publicaran íntegres els 15 minuts del relat de Josep Molinas.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar