Publicitat
Publicitat

Juliol fluix per la UBET

Baixen considerablement les vendes als comerços de l'Escala adherits a la UBET, que qualifiquen el mes de juliol com a fluix. Esperen es reactivin durant l'agost i sobretot bons resultats a la campanya de rebaixes que comença ben aviat.

El comerç local de l'Escala parla d'un descens important de vendes durant el mes de juliol si el comparem amb l'estiu passat.Són dades que parlen d'un descens del 20 per cent, una xifra que també han constatat  la resta de poblacions de les  comarques gironines.La sensació al carrer és que hi havia menys gent.La forta onada de calor ha fet que alguns comerços hagin compensat el descens de visitants amb un consum important de productes específics.

També ajuda a equilibrar ingresso l'haver tingut una segona quinzena de juny molt bona.

Des del comerç local es demana un esforç a les companyies elèctriques pel que fa a tenir un subministrament més estable, sobretot durant els caps de setmana, on hi ha microtalls.L'associació de comerciants espera que durant aquest agost s'animin les vendes i sobretot espera bons resultats a la campanya de rebaixes que entra ben aviat en escena.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar