Publicitat
Publicitat

El Barça B, el pròxim en passar per l'Escala

El FC l'Escala rebrà dimecres a les 19.30h el Barça B. És un enfrontament ja tradicional a l'estiu. Serà un partit en el que s'espera l'afluència de molts turistes al camp de futbol.

El FC l'Escala rebrà dimecres a les 19.30 h al Barça B en el que serà el tercer partit de pretemporada, el segon a casa, ja que els escalencs van jugar dissabte a Lloret i van perdre per 6 a 0. El partit contra el filial blaugrana és un dels més esperats tant pels jugadors que han renovat, com pels que s'incorporen però també per tots els aficionats del futbol i els turistes que passen uns dies a casa nostra. 

Denilson Rivas és un dels molts fitxatges de l'Escala per la temporada que ha de començar d'aquí a menys d'un mes. L'ex del Can Gibert en el partit contra la UE Olot lluïa el dorsal número 10. El 10 de Pol Compte la passada temporada. Un dorsal que també ha portat Sile Camara en la seva etapa al Nou Miramar. El nou jugador promet treball i entrega. 

Una de les paraules més repetides dels jugadors que han fet declaracions durant els primers dies és la d'il·lusió. Denilson no n'és una excepció.

Des del primer entrenament han passat uns vint dies i els jugadors s'han anat coneixent més entre ells. Sembla que hi ha bona sintonia i que les adaptacions dels nous jugadors evolucionen favorablement.

Per cert que Emilio Román, que es va girar el peu dret en el partit inaugural contra la UE Olot, no ha entrenat no a part ni amb el grup. Si que està millor però encara coixeja una mica. De fet ahir va començar a trotar i a tocar pilota. Demà doncs segona oportunitat per veure els jugadors del FC l'Escala que s'enfronten a un Barça B dirigit per Francisco Javier Garcia Pimienta. Un enfrontament tradicional en aquesta època.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar