Publicitat
Publicitat

Torneig nocturn marcat per la calor

Un total de vuit parelles van participar divendres a la nit en el Torneig Nocturn que va organitzar un any més el Club Tennis l'Escala. Els setze participants, de diferents edats, van jugar únicament a tennis. No es van disputar partits ni de pàdel ni de tennis taula. Avui a la tarda comença el circuit juvenil.

Sota una intensa calor, divendres a la nit es va disputar el Torneig Nocturn d'Estiu a les instal·lacions del Club Tennis l'Escala. En l'edició d'aquest any han participat 8 parelles. Aquests 16 components eren tots de la secció de tennis. La modalitat de pàdel va quedar deserta i no es va poder disputar cap enfrontament. Estava permès que un adult pogués jugar amb un menor.

Jugar a la nit té més avantatges que inconvenients, segons les participants més joves del torneig, que eren les integrants de l'aleví femení escalenc.

L'activitat al Club Tennis l'Escala continua. Des d'avui i fins diumenge acull per tercer any el Circuit Juvenil d'estiu que impulsa la Federació Catalana. Aquesta competició serà individual i reunirà a esportistes locals, però també de Girona i Barcelona.

Durant aquests dies es podrà veure que el tennis provincial progressa adequadament.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar