Publicitat
Publicitat

Animació i terror a la pantalla gran

El retorn de 'Los Increíbles' amb la seva segona entrega i el terror de 'Blackwood' el més nou de Rodrigo Cortés, les grans estrenes de la setmana. 

Un divendres més fem una ullada a les estrenes de la setmana a la pantalla gran, aquest tres d'agost la cartellera afluixa una mica el ritme dels últims mesos i presenta dues novetats amb grans opcions d'aconseguir el número 1 a tots els rànquings.  

L’empresa d’animació Disney i el seu estudi més famós, Pixar, sempre s’han caracteritzat per desenvolupar films aptes per a tota la família, que mostren valors més enllà de qualsevol pel·lícula infantil. Fa 14 anys es va estrenar 'Los Increíbles', que va canviar la manera de veure els súperherois, combinant la sàtira amb l’acció, l’aventura, la comèdia i la vida familiar. El film va resultar guanyador de l’Oscar a millor pel·lícula d’animació i millors efectes sonors.

Ara 14 anys més tard arriba la seva segona entrega 'Los Incríbles 2', la història s’iniciarà on va acabar la primera part i mostrarà en Bob que es queda encarregat de cuidar el seu nadó Jack-Jack mentre l’Helen , la mare de família va a salvar el món a cavall de la seva motocicleta. Es tracta d’una transició difícil per a tots els membres de la família, però encara es complicarà més quan la família s’adona dels poders que té el nadó i la seva incapacitat per controlar-los. A més, hi apareixerà un nou malvat que planeja una conspiració brillant i perillosa.La pel·lícula ha estat molt ben rebuda a Estats Units i en cas de fer una bona recaptació en el mercat internacional pot desbancar a 'Frozen' del seu títol de film d'animació més taquiller a tot el món.

Una mansió d’estil gòtic, unes adolescents rebels i un element fantasmal que les assetja presideixen l’última pel·lícula de Rodrigo Cortés, que es reafirma en el panorama internacional com un dels directors capaços de demostrar que l'originalitat no està renyida amb l’encàrrec. 

En el seu nou thriller 'Blackwood' Cortés a escollit a Uma Thurman de protagonista principal, l'acompanya AnnaSophia Robb coneguda per'Soul Surfer' o 'La montaña embrujada'. 'Blackwood' gira entorn de cinc adolescents que són obligades a seguir un programa experimental educatiu per deixar de ser joves rebels. L'internat anomenat Blackwood amaga quelcom estrany dins les seves habitacions. Les noies aviat tindran somnis estranys, visions, llacunes de memòria... Quan arriben al límit entre la realitat i el somni, comprendran el perquè de la seva estada a Blackwood encara que ja pot ser massa tard.

A les dues grans estrenes les acompanyaran pel·lícules no tan comercials però de no menys qualitat. Una d'elles 'Solo' una de les possibles sorpreses de cara als Goya. Un drama de supervivència basta en fet real on un jove surfista pateix un accident i queda aïllat i malferit en un penya-segat de Fuerteventura.

Jodie Foster arriba de protagonista d'Hotel Artemis' un thriller de ciència-ficció ambientat a Los Ángeles, en un futur relativament pròxim, el 2028, en el qual una dona anomenada The Nurse regenta un hotel secret on busquen refugi els criminals més perillosos de la ciutat. També surten al film Jeff Goldblum, Dave Bautisa , Sofia Boutella  i Zachary Quinto.

I des de França arriba 'Daddy Cool' comèdia que explica la vida d'un jove que ronda els 40 anys a qui la seva xicota abandona per no considerar-lo prou madur per formar una família. Ell decideix demostrar-li que això no és veritat d'una manera molt particular: convertint casa seva en una guarderia. Pel·lícula amb l'objectiu de fer passar una bona estona i de la qual Hollywood ja ha adquirit els drets per fer un remake.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar