Publicitat
Publicitat

Diada del Soci amb activitats nàutiques i sopar

Aquest dissabte, a les instal·lacions del Club Nàutic l'Escala, els socis podran gaudir de l'activitat esportiva durant al matí. A més, es reconeixeran a les embarcacions que compleixin amb les bones pràctiques mediambientals. Tot s'arrodonirà amb el sopar, que per primera vegada entregarà un pin d'or.

Coincidint amb al Diada del Soci del Club Nàutic l'Escala, l'entitat ha organitzat per dissabte al matí activitats nàutiques i esportives gratuïtes per a tots els socis i acompanyants. Es podrà navegar amb vela lleugera i de creuer, caiac, stand up paddle i moto aquàtica.

{{ tall Jordi Roca, secretari del Club Nàutic l'Escala }}

El mateix dissabte al matí, el Club Nàutic l'Escala reconeixerà les embarcacions dels socis que compleixin la normativa de medi ambient quan surtin en mar. Se'ls farà entrega d'una bandera blava que podran portar a l'embarcació. 

I al vespre serà el moment del sopar, que està programat a les 20.30h. Abans de començar a menjar es lliuraran els pins de plata, i per primera vegada d'or, per aquells que compleixin 25 i 50 de pertinença a l'entitat.

Al final del sopar hi haurà ball a càrrec del Grup musical - VAN DE NIT. També es serviran mojitos i combinats.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar