Publicitat
Publicitat

Virtuosisme i Romanticisme als clàssics

La pianista Elena Atanasovska va ser la protagonista d'un nou concert dels clàssics L'Escala-Empúries 

El concert dels clàssics l'Escala-Empúries d'aquest cap de setmana estava titulat "Clàssics Populars per a Oboè, Corn Anglès i Piano" i anava a càrrec de Gordana J. Nedelkovska i la pianista Elena Atanasovska. Finalment, i per motius aliens a l'organització Gordana Nedelkovska no va poder actuar i va adaptar-se el concert fent de protagonista absoluta a Elena Atanasovska i el seu piano. 

Elena va presentar als visitants els sons clàssics de les obres de Schubert, Liszt, Rachmaninoff, Tchaikovsky i Debussy. El recital va començar amb les transcripcions més populars de Liszt de les cançons de Shubert. Va seguir amb la lírica del famós Preludi en Re major de Rakhmàninov. Va seguir tres peces de Debussy per acabar amb la gran sonata in sol major de Txaikovski una obra mestra altament pianística i virtuosa.

El proper concert del cicle Clàssics L'Escala - Empúries serà 'De Bach a Sibelius' del trio nacional del Kazahastan Forte Tri. Un programa molt variat amb l'esperit de l'impressionisme francès, i per les melodies del mestre finlandès Sibelius. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar