Publicitat
Publicitat

Torneig nocturn al Club Tennis l'Escala

La competició serà aquest divendres i les inscripcions es poden fer a l'oficina del club fins dijous a les 20h. Es tracta d'un torneig no competitiu que combina les modalitats de tennis i de pàdel. Tots jugaran contra tots i estarà permès que un adult pugui formar parella amb un menor. 

Aquest divendres a la nit a les dependències del Club Tennis l'Escala desembarca el Torneig Nocturn d'Estiu 2018. Es tracta d'un torneig no competitiu, obert a tothom, que alternarà tant el tennis com el pàdel. És per aquest motiu que no hi haurà ni copes ni trofeus.

Els partits començaran a les 21h i es preveu que acabin a les 23.30h. Tots els inscrits hauran de ser a les instal·lacions a les 20.45h, un quart d'hora abans de l'inici dels enfrontaments. Hi haurà servei de bar i d'entrepans calents.

 

Les inscripcions ja són obertes i es poden fer fins dijous a les 20h a la mateixa oficina del club. En funció de les inscripcions es podria afegir el tennis taula, un altre esport de raqueta molt arrelat al nostre poble.

 

No és la primera vegada que el club de tennis escalenc organitza un torneig nocturn d'aquestes característiques en aquestes dates, sinó que repeteix l'experiència d'altres anys. L'objectiu, com a cada edició que s'ha fet, és passar-ho bé i prendre una copa a la fresca amb els jugadors i els acompanyants.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar