Publicitat
Publicitat

Acaba el campus del FC l'Escala

El campus s'ha fet durant les quatre setmanes de juliol i hi han participat entre 50 i 60 joves. Se'ls ha ensenyat diferents aspectes tàctics del futbol com la conducció, el drivling, la passada i el xut. Els futbolistes també han rebut la visita de Pere Pons, Alan Baró i Carles Coto.

Anunci 0sUna cinquantena de joves han participat en la quarta edició del campus del FC l'Escala que culminava divendres. El campus s'ha fet durant les quatre setmanes de juliol i els inscrits han après aspectes tàctics del futbol com poden ser la conducció, el regat, la passada i el xut. Des de l'organització en fan una bona valoració i posen l'accent en els valors que estan estretament lligats a l'esport.

A més de perfeccionar diversos aspectes tàctics també s'han fet diferents activitats poliesportives com sortides a la platja i acampades al camp de futbol.

 

En l'edició d'aquest any han visitat el campus Pere Pons, jugador del Girona FC; Alan Baró, actual jugador de la UE Olot amb passat a la Primera Divisió australiana, i Carles Coto, que ha pujat a Segona Divisió amb el Rayo Majadahonda i que va jugar amb Leo Messi, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas.

 

Després de l'entrenament, els pares, i també alguna mare, van animar-se i van saltar al camp per jugar un partit contra els seus fills i tant uns com els altres van xalar de valent. A més, es va fer un pica pica per a tots els joves que han participat en el campus i un sorteig d'una samarreta signada per tots els jugadors de la UE Olot, cedida per Alan Baró.  © 2019 canal10.cat - Avís legal - Contactar