Publicitat
Publicitat

Acaba el campus del FC l'Escala

El campus s'ha fet durant les quatre setmanes de juliol i hi han participat entre 50 i 60 joves. Se'ls ha ensenyat diferents aspectes tàctics del futbol com la conducció, el drivling, la passada i el xut. Els futbolistes també han rebut la visita de Pere Pons, Alan Baró i Carles Coto.



Una cinquantena de joves han participat en la quarta edició del campus del FC l'Escala que culminava divendres. El campus s'ha fet durant les quatre setmanes de juliol i els inscrits han après aspectes tàctics del futbol com poden ser la conducció, el regat, la passada i el xut. Des de l'organització en fan una bona valoració i posen l'accent en els valors que estan estretament lligats a l'esport.

A més de perfeccionar diversos aspectes tàctics també s'han fet diferents activitats poliesportives com sortides a la platja i acampades al camp de futbol.

 

En l'edició d'aquest any han visitat el campus Pere Pons, jugador del Girona FC; Alan Baró, actual jugador de la UE Olot amb passat a la Primera Divisió australiana, i Carles Coto, que ha pujat a Segona Divisió amb el Rayo Majadahonda i que va jugar amb Leo Messi, Gerard Piqué i Cesc Fàbregas.

 

Després de l'entrenament, els pares, i també alguna mare, van animar-se i van saltar al camp per jugar un partit contra els seus fills i tant uns com els altres van xalar de valent. A més, es va fer un pica pica per a tots els joves que han participat en el campus i un sorteig d'una samarreta signada per tots els jugadors de la UE Olot, cedida per Alan Baró.  



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar