Publicitat
Publicitat

Acció amb la sisena entrega de Misión Imposible

'Misión Imposible: Fallout' la gran estrena de la setmana, sens dubte el retorn d' Ethan Hunt a la pantalla gran eclipsa les altres estrenes de la setmana totes de gènere còmic.

Aquesta setmana els fans de Tom Cruise estan d'enhorabona. El protagonista d'Entrevista con el vampiro porta trenta anys a dalt de tot de l'Star System de Hollywood amb films taquilles com 'Top Guan' o 'La Tapadera', també té pel·lícules de nivell artístic com 'Magnolia', 'Algunos hombres buenos' o 'el último samurai'. Tot i això un dels seus personatges estrelles és Ethan Hunt, el seu James Bond particular amb qui aquesta setmana arriba a la seva sisena entrega 'Misión Imposible: Fallout' 

Dirigit per Christopher McQuarrie, el film explora a fons la personalitat del protagonista . Una pel·lícula que mostra una cursa a contrarellotge arran d'una operació fallida. Rebecca Ferguson, Ving Rhames, Simon Pegg, Alec Baldwin i Michelle Monaghan recuperen els seus rols habituals a la saga de Misión Imposible. Enguany s'incorporen Angela Basset com a directora de la CIA i Henry Cavill com a subordinat. 

L'any 1987 Goldie Hawn i Kurt Russell van protagonitzar la comèdia 'Un mar de líos' dirigida pel deaparegut Garry Marshall. La cinta va ser un èxit moderat però va unir sentimentalment a una de les parelles més estables de Hollywood actual. Ara 31 anys després arriba el remake amb Anna Faris i Eugenio Derbez. 

Leonardo Montenegro, un multimilionari consentit cau per la borda del seu iot i perd la memòria. Aleshores, la treballadora Kate, una mare soltera que ha estat acomiadada pel magnat sense cobrar el sou que li pertocava, veu una oportunitat d'or per venjar-se d'ell fent-se passar per la seva dona. Leo es converteix així en l'humil i feliç pare de tres filles. Tanmateix, la família del milionari i la seva pròpia memòria podrien destapar l'engany en qualsevol moment.

A les dues grans estrenes de la setmana l'acompanyen tres comèdies franceses, la primera ' Bienvenidas a Brasil' que explora el tema de les grans nits de disbauxa i descontrol que acaben amb sorpreses i grans aventures al més pur estil 'Resacón en la Vegas' o 'La boda de mi mejor amiga'.

També arriba 'Llenos de vida' amb els veterans Agnès Jaoui i Jean-Pierre Bacri, precisament l'actriu principal és la directora del film qui utilitza els seus temes habituals com les relacions pares- fills, famílies desestructurades o el costat fosc de la fama per presentar aquesta comèdia d'una parella que quan eren joves compartien els mateixos ideals però, amb el temps, ell s'ha convertit en un cínic cegat per la fama, mentre que ella s'ha mantingut fidel als seus principis.

Finalment arriba 'Vacaciones con mama' film molt estival i remake de la pel·lícula danès 'All Inclusive'. Dues germanes poc avingudes fan un viatge amb la seva mare,  fent un esforç per deixar de banda les seves diferències, iniciaran un viatge en què intentaran "salvar la mare" de la depressió del divorci  i solucionar els conflictes que tenen oberts entre elles.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar