Publicitat
Publicitat

El Petitet inaugura l'escenari de la Mar d'en Manassa

El Petitet inaugura l'escenari de la Mar d'en Manassa, en l'últim cap de setmana del festival Portalblau. Avui el seguiran Maria Arnal i Marcel Bagés, que presenten el seu últim disc 45 cerebros y 1 corazón.



A la recta final del festival Portalblau, ahir el Petitet i la seva Rumba Simfònica es van encarregar d'inaugurar l'escenari de la Mar d'en Manassa, el més espectacular i emblemàtic del certamen. Amb 18 músics dalt de l'escenari, l’orquestra Rumba Simfònica està formada per guitarres, piano, baix, percussió, seccions de corda i de metall, palmes i cors. El Petitet no es trobava bé, però tot i així va voler ser a l'Escala per saludar el públic, entre el qual hi havia personatges coneguts com el periodista Albert Om.

I va fer gala del seu sentit de l'humor.

El d'ahir va ser un concert per recordar aquelles peces de rumba de tota la vida, les que formen part de l'imaginari col·lectiu. Festiu, amb el públic dempeus i ballant la major part de l'espectacle, la Rumba Simfònica va entonar cançons com la de Barcelona 92,"No estaba muerto" o "Mi limón, mi limonero".

Es pot dir que el Petitet ha complert amb la promesa feta a la seva mare: fer lluir la rumba dalt d'un escenari. Tot plegat, amb la Lluna i Mart presidint el concert. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar