Publicitat
Publicitat

La Cursa de la Dona girarà al voltant de la diabetis

La prova es farà el 27 de gener i l'objectiu de l'organització per una banda és arribar a les 2.000 inscripcions i de l'altra aportar més diners a l'associació escollida

El 27 de gener arriba la tercera edició de la Cursa de la Dona de l'Escala. El club organitzador, el club d'Atletisme de l'Escala - Empúries Flama 91, té com a objectiu consolidar l'esdeveniment l'últim diumenge del primer mes de l'any. En l'entrega del 2019 es tornarà a apostar per una nova causa. 

En les dues primeres edicions la mitjana de participants ha estat de 900 i el gener es vol superar la barrera de les 2.000. Donar a conèixer la data amb temps d'antel·lació podria afavorir a les inscripcions, que proximament es podran començar a formalitzar. Una altra novetat de la Cursa de la Dona és que es destinaran més diners a l'associació que s'ha escollit.

L'organització, que ja ha donat a conèixer el cartell a les xarxes socials, està treballant amb la confecció de la samarreta que es presentarà públicament aquest estiu. No ha trascendit encara el color. En la primera edició era blava amb lletres roses i en la segona violeta.

En relació al recorregut encara no s'ha anunciat ni les distàncies ni per on passarà. Recordem que l'edició de l'any anterior va trepitjar per primera vegada l'interior de la Ciutat Grega del Jaciment d'Empúries i des de l'organització asseguraven que probablement enguany es passi per la ciutat romana. En la Cursa de la Dona regna l'ambient festiu a l'entorn de la platja i la Riba. Veurem si per la tercera edició també s'apropa la Leonarda, la presentadora de l'any passat.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar