Publicitat
Publicitat

A un mes per la Travessa de Natació de la Festa Major

Les inscripcions es poden fer per Internet, al Pavelló i a l'Oficina de Turisme. Un any més es torna apostar per tres recorreguts. El més exigent serà el que anirà des de la Platja de Riells fins a la Platja de les Barques. 

Falta un mes exacte per la 10 edició de la Travessa de Natació que es farà en el marc de la Festa Major de l'Escala. Es tracta d'una travessia popular d'aigues obertes que és organtizada pel Patronat d'Esports, amb la col·laboració del Club Nàutic l'Escala. 

Un any més es torna apostar pels tres recorreguts. 

El recorregut més exigent serà el que anirà des de la Platja de Riells fins a la Platja de les Barques. El circuit de 2.200 metres, apte per a majors de 16 anys, començarà a les 10h. Tots els participants seran traslladats amb vaixell turístic des de la platja del centre. 

El segon itinerari serà de 900 metres. Anirà des de la Platja del Port d'en Perris fins la Platja passant per darrere de la Roca del Cargol. La sortida de la prova es farà un cop acabi la Travessa llarga. Per participar en aquest circuit s'han de tenir els 14 anys complerts.

I el tercer recorregut, conegut popularment com la Cargolada, apte per a joves de més de 10 anys, tindrà una distància de 600 metres. Sortirà de la Platja de l'Escala i farà la volta a la Roca del Cargol. El tret de sortida d'aquesta competició està programat per les 12 del migdia.

Les inscripcions per participar en algun d'aquests tres circuits el pròxim 25 d'agost es poden fer per Internet o bé presencialment fins el 24 d'agost. 

El preu per participar a la Travessa és de 8€ mentre que els altres recorreguts estan valorats en 7. Hi haurà trofeus pels tres primers classificats de la general masculina i per les tres primeres classificades de la general femenina de cada prova. 

Hi haurà trofeu per la primera classificada local, en categoria femenina i pel primer classificat local, en categoria masculina de cada prova. Hi haurà també trofeus pels participants de més edat, masculí i femení, de les travesses.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar