Publicitat
Publicitat

Familiaria es consolida al calendari estival del museu d'Empúries

Familiaria es consolida al calendari estival del museu d'Empúries. Enguany ha arribat a la tercera edició amb més de 800 persones de públic. Es va celebrar dissabte passat al jaciment i, tot i la previsió del temps, no va ploure i es van poder fer totes les activitats programades. 

Els temps respecta la tercera edició de Familiaria, la jornada per viure la cultura i el patrimoni en família que des de fa tres anys es fa al jaciment d'Empúries. Enguany es va celebrar dissabte passat i l'alta participació de les famílies, que va fregar les 800 persones, fa que des de l'organització ja es parli de consolidació. L’objectiu de la jornada és apropar el jaciment grecoromà als nens i nenes, tot compaginant cultura i oci.

Familiaria ha comptat amb una vintena de tallers i activitats, aquest any posant l'accent en la recreació històrica. També ha incorporat novetats, com la visita en 3D al fòrum romà, un concert del saxofonista Llibert Fortuny, un espectacle amb cavalls de la companyia Drakonia o contacontes de la Mediterrània.

Familiaria és una activitat organitzada pel Museu d’Arqueologia de Catalunya- Empúries i la productora Pistatxo Produccions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Escala.



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar