Publicitat
Publicitat

Música d'autor i maridatge al cicle Do Re Vi del Festival Portalblau

Els dos concerts del cicle Do Re Vi del festival Portalblau esgoten les entrades. Tan Halldor Mar com Quico Pi de la Serra van omplir l'Alfolí de la sal. 

L'onzena edició del festival Portalblau ha tornat a comptar amb el cicle Do Re Vi, que combina música d'autor en un concert de petit format a l'Alfolí de la sal amb el maridatge de vins del Club d’Enogastronomia del Patronat de Turisme Costa Brava-Girona. Enguany, s'ha reduït el número de les actuacions a dues. Tot i així, la resposta del públic ha estat l'esperada.

Aquest és el cantautor i guitarrista islandès instal·lat a Catalunya, Halldor Mar, versionant "El meu país és tan petit" de Lluís Llach. Mar va actuar divendres, amb l'acompanyament de la sommelier Clara Antúnez de La Gastronòmica. 

L'endemà dissabte el cicle Do Re Vi va portar Quico Pi de la Serra, un dels grans de la cançó d’autor catalana. El que fou membre dels Setze Jutges, en els seus últims discos ha acabat endinsant-se en la sonoritat del blues. 

L'últim treball, Dues Tasses, que és el que fa 22, està ple de retrats personals i socials parlant sense tabús però amb sensibilitat i sornegueria. A Portalblau va actuar acompanyat pel guitarrista Amadeu Casas. 



© 2024 canal10.cat - Avís legal - Contactar