El FC l'Escala s'estrena amb derrota davant la UE Olot per 0 a 3

La nota negativa va ser la lesió matinera del jugador escalenc Emilio Román que es va girar el peu dret. Aquesta setmana els jugadors no entrenaran però hauran de fer treball complementari pel seu compte.

Primer partit de pretemporada i primer ensurt. En el minut 5 de l'enfrontament, lesió d'Emilio Román. El dorsal 23 es va girar fortament el peu dret i va haver d'abandonar el terreny de joc. Aquesta va ser sens dubte la noa negativa de l'amistós. L'ex del Can Gibert espera recuperar-se aviat.

El duel de dissabte a la tarda es van veure tres gols. Tots tres de la UE Olot, que va imposar-se al FC l'Escala per 0 a 3. El primer gol va ser obra d'Alan Baró. Era el minut 11 quan el jugador groc superava la porteria del porter escalenc Joan Ureña amb un xut llunya, fort i ben dirigit amb la cama dreta. El de Darnius, que va ser el primer fitxatge dels garrotxins, ha jugat les dues últimes temporades a la Primera Divisió d'Austràlia.

En el minut 27, el conjunt de Raúl Garrido feia més grossa la diferència amb la diana de Marc Pagès. Després d'una gran jugada col·lectiva en la que van participar diversos jugadors, el jove del planter va endreçar la pilota al costat del pal.

Ja al segon acte, la UE Olot va fer el 0 a 3 definitiu. La jugada s'iniciava amb Marc Mas que va passar l'esfèric a Pep Chavarría i aquest la va assistir cap a Hèctor Simón que practicament des del punt de penal enviava la pilota a la xarxa. El de Llançà va feia l'últim gol.

En aquest partit van debutar tots els fitxatges del FC l'Escala, excepcte els lesionats Marc Ferrer i Sanku Jabbie. Primeres imatges, entre d'altres, de l'escalenc Oscar Domínguez que va jugar de lateral esquerra, del jove porter Dani Muñoz que prové de la Jonquera i que va jugar un tram de la segona part o Uri Sala, ex del Bescanó, que arriba a l'Escala amb moltes ganes.

En el partit vam veure com el braçalet de capità el lluïa Sergi Ramirez, que jugarà per cinquè any a l'Escala. El duel contra la UE Olot, exequip d'Argi, com també ho serà contra el Barça B serviran per anar agafant rodatge i arribar amb garanties a la primera jornada de lliga que serà el 2 de setembre a casa contra el Tossa.

L'equip escalenc aquesta setmana no entrenarà, però els jugadors hauran de fer treball individual. El pròxim partit de pretemporada serà dimecres 8 d'agost contra el FC Barcelona B.